Platschef järnväg

Sista ansökningsdag: 11/30/2019

Som platschef har du en viktig roll i projekten med ansvar för projektens utförande. Du är kundorienterad, affärsinriktad och bedriver projekten enligt tidplan och budget samt ansvarar för att kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöplaner efterlevs.

I rollen ingår att leda vår egen personal och underentreprenörer. Din bakgrund består av byggrelaterad högskole- eller civilingenjörsutbildning eller motsvarande, samt erfarenhet inom byggbranschen.

Arbetsuppgifter

Som Platschef på Signalbolaget har du alltid en central roll i våra projekt och är den som har det övergripande ansvaret för projektets utförande. Du blir en nyckelperson som har totalansvar för projektet och din huvuduppgift består av att planera och leda produktionen från byggstart till besiktning. Det innefattar ansvar för personal, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö. Till din hjälp har du ett antal duktiga personer, som till exempel produktionschef, kalkylatorer, arbetsledare samt tekniker.

Kompetensprofil

Du har minst 5 års erfarenhet av rollen som platschef. Körkort erfordras. Som person är du kreativ, initiativtagande samt lojal, har förmåga att överblicka helheten och kan ligga steget före. Du har ett stort intresse för affärer och är kund- och resultatinriktad. Då det dagliga arbetet innebär mycket kontakter med flera olika aktörer har du även en hög social kompetens och har lätt för att samarbeta.  

Resor i arbetet kommer att förekomma då vi utför projekt i hela Sverige, B-körkort är ett krav. 

Vi välkomnar alla ansökningar som uppfyller våra krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt ök.

För mer information kontakta:

Andreas Mandi, Produktionschef                                                            073-809 00 92

Ansök nu!

Lediga tjänster - Jobba med oss!

Arbetsledare signal

Läs mer om tjänsten >

Platschef järnväg

Läs mer om tjänsten >

Kontakta oss

Tel: 0243-12565
Mail: info@signalbolaget.se