Välkommen till Signalbolaget

Signalbolaget är ett entreprenadföretag som bygger och underhåller järnväg. Bolaget har sin spetskompetens inom teknikslagen bana och signal. Sedan starten 2006 har Signalbolaget expanderat kraftigt och är nu bland de största i landet inom järnvägen. Vi finns representerade i hela Sverige, från Östersund i norr till Ystad i söder. Vi utför även uppdrag i Norge och Danmark.

Alla våra medarbetare är tekniker med specialkunskap och gedigen erfarenhet inom signalteknik, svets och banteknik. Företaget är certifierat enligt ISO 3834-2 för svetsning i Norge och Sverige.Vi strävar alltid efter att leverera hög kvalitét och god service till våra beställare. Tillsammans med våra kunder vill vi bidra till god utveckling och hållbarhet inom Skandinaviska infrastrukturen.

Signalbolaget är inne i en expansiv fas och bygger upp organisationen ytterligare i flera områden. Detta för att möta upp regeringens nationella plan vilken innebär stora investeringar inom infrastrukturen fram till 2025. Vi har också rekryterat Anders Agstam som ny VD. 

 

 

 

Anders är en naturlig ledare och har 25 års erfarenhet från järnvägsbranschen. Han kommer närmast från en roll som projektchef på NCC där han bland annat ansvarat för järnvägsprojekt. Tidigare har han arbetat som konsult och drivit konsultbolag inom järnväg. Anders är en driven ledare och brinner för ledarskapet. 
- Det känns väldigt inspirerande och utmanande att jag fått detta förtroende att tillträda rollen som VD för Signalbolaget. Jag ser mycket fram emot att tillsammans med motiverade medarbetare ta Signalbolaget till nästa nivå. Det finns en laganda i företaget och ett fint samarbete som är värdefullt i en organisation som växer. Just nu sätter jag mig in i företagets strukturer och processer samt planerar verksamheten inför 2019. 
Vi kommer att ta en större andel egna projekt och ett led av detta är att vi behöver rekrytera nya och fler resurser i flera områden. Vårt utbud av tjänster och produkter kommer att utökas under den kommande perioden.

Offensiv framtid väntar!

Signalbolaget hälsar vår nya kalkylgrupp varmt välkommen som förstärker vår entreprenadavdelning. Vi vill härmed presentera våra nya medarbetare som kommer att arbeta med alla typer av anbud framöver.


Anders Hillert kommer att ansvara för kalkyler inom signal. Anders har under sina 30 år i branschen arbetat med både drift och underhåll, men även med felavhjälpning och nybyggnation. Han har en gedigen erfarenhet inom teknisk kalkylering och anbudsarbete inom signal.

Teitur Mariusson har sin spetskompetens inom bana, allt från att svetsa till att räkna på jobb och likaså genomföra stora entreprenader. Även Teitur har en lång branscherfarenhet och vi vet att han är en riktigt duktig rallare, arbetsledare, platschef och kalkylator. Teitur kommer att ansvara för kalkyl inom bana.

 

Pågående projekt

2017-09-04 15:43

2017-09-04 15:43

Hässleholm-Åstorp

2017-09-04 08:38

Gå till nyhetsarkivet >>

Samarbetspartners